Juniorská akadémie Tomáša Kejly /15.11.2013 09:37

Počas víkendu 23.-24. novembra 2013 sa bude v bratislavskom Elite Snooker & Billiard Clube konať “juniorský tréningový kemp” pod vedením Tomáša Kejlu. Juniori tak budú mať šancu stretnúť prednú osobnosť českej snookrovej scény a komentátora snookru na Eurosporte.

Tomáš Kejla je predným českým odborníkom na snooker v Českej Republike, pôsobil ako hráč v najvyššej snookrovej lige v ČR a takisto niekoľkokrát reprezentoval ČR na medzinárodnej úrovni. Meno Tomáš Kejla je väčšine snookristom známe najmä z Eurosportu, kde už niekoľko rokov pôsobí ako komentátor. Svoje trénerské skúsenosti zbiera už radu rokov a pod jeho vedením už vyrástlo niekoľko skvelých hráčov. Potvrdením jeho výbornej roboty je aj ocenenie od jedného z najlepších trénerov tohto sportu, p. P.J. Noolean, ktorý ho odporučil svetovej asociácii ku zložení medzinárodných trénerských skúšok.

Ak je vám menej ako 19 rokov a máte záujem zúčastniť sa tejto jedinečnej akadémie, obrátite sa prosím na p. Adam Horáčka (adam.horacek@gmail.com) alebo Petra Kopeckého (peter.kopecky@delphia.sk) zo Snookrovej komisie SBiZ. Počet miest je obmedzený. 

Tento projekt je realizovaný za podpory Slovenského biliardového zväzu a Ministerstva školstva Slovenskej Republiky.

 

Partneri

Späť