Majstrovstvá Slovenska v snookri 2014/15 /30.04.2015 13:11

V stredu 29. apríla 2015 boli vylosované dvojice na Majstrovstvá Slovenska v snookri 2015. Žiaľ, ako sa už počas týždňa šepkalo obhájca minuloročného víťazstva Jakub Koniar sa na týchto majstrovstvách nezúčastní. Nedovolia mu to klubové povinnosti v Rakúskej lige.

Kvalifikácia sa bude hrať dvojkolovo v piatok, kde v prvom kole sa predstaví Petra Dalibabová proti Jankovi Černákovi, Juraj Mihálik s Tomášom Krovinom a otecko Slavo Jablonický s Kamilom Brasom.

Na víťazov týchto zápasov si budú musieť v 2. kole počkať Peter Longauer, Danko Urban a Martin Faško.

Vo zvyšných zápasoch prichádza k niektorým zaujímavým zápasom. Kevin Čižmarovič bude chcieť poraziť Ľuboša Pindiaka, Patrik Horák – Lukáša Kováča,  zaujímavý bude určite aj match “o kýbel zelá” Fera Stríbrnského s Matejom Malicherom.

Vo zvyšných zápasoch by to mohlo byť jednoznačné, ale nechajme sa prekvapiť, ťarcha Majstrovstiev Slovenska býva ťažká a už v minulosti vypadli aj zápasový favoriti. Rozpis zápasov, bližšie informácie o turnaji ako aj "live scoring" je už tradične k dispozícii na stránke Majstrovstvá Slovenska 2014/15

Keďže sa snažíme posúvať snooker míľovými krokmi dopredu, turnaj bude možné sledovať nie len online na stránke http://snooker.sk ale zápasy budú streamované cez kamery priamo nad stolmi, takže v prípade, že sa niekto nemôže dostaviť na Varšavskú 29, stačí, keď bude sledovať našu stránku a link na live stream sa dozvie, a teda zápasy môže sledovať z pohodlia domova. 

Sledujte nás a dozviete sa viac :)

Všetkým štartujúcim prajeme pevný strk, vysoké nábehy a krásnu fair-play hru.

Späť