Nové stránky snooker.sk /10.10.2012 22:00

Na stránkach snooker.sk nájdete informácie o snookri z celého Slovenska. Snookrová liga, najnovšie články, novinky, klubové oznamy, kalendár turnajov, ankety a ďalšie... by mali v budúcnosti slúžiť všetkým klubom na publikovanie informácií o tejto kráľovskej billiardovej disciplíne. Plánujeme rozvíjať stránky o ďalšie moduly – diskusie, zoznam hráčov, zápasy, turnajové pavúky, atď. Ak aj Vy máte nápad, ako "vylepšiť" tieto stránky, prosím, napíšte nám! :)

 

Delphia Snooker Liga 2012/2013 - dlhodobý celoslovenský turnaj jednotlivcov v snookri, hraný v 3 oblastných herniach a dotovaný čiastkou viac ako 1300€. Informácie, propozície, aktuálne výsledky v skupinách (stránka je aktualizovaná najneskôr do piatich minút od zapísania zápasu oblastnými administrátormi), a nielen to, nájdete iba na stránkach snooker.sk.

 

Články a klubové oznamy - prečítajte si o novinkách alebo pripravovaných udalostiach v slovenskom snookri. Alebo si pozrite, či Váš obľúbený klub, neposkytuje výhodné akcie alebo zľavy...

 

Kluby - zoznam snookrových klubov a herní po celom Slovensku. V prípade, ak aj Vy máte herňu alebo klub, ktorý by ste chceli prezentovať na stránkach snooker.sk, prosím, napíšte nám prostredníctvom kontaktného formulára! Zverejenie informácií o Vašom klube je bezplatné!

 

Turnaje - v spolupráci s klubmi zverejňujeme informácie o turnajoch hraných po celom Slovensku. Tu si nájdete plánované termíny, aktuálne výsledky, prípadne odkazy na stránky organizátorov.

 

Späť