SEZÓNA 2021 /25.05.2021 11:52

Po niekoľkomesačnej nútenej prestávke kvôli pandémii začíname oživovať našu činnosť. Situácia začína byť priaznivá a preto otvárame sezónu 2021. Pevne verím, že túto sezónu dohráme až do konca vrátane MSR 2021.

Hráči si do novej sezóny prinesú, tak ako to býva zvykom, 1/4 bodov z konca predchádzajúcej sezóny. Vzhľadom na situáciu, v akej sa nachádzame počas tejto skrátenej sezóny, zorganizujeme a odohráme len určitý počet turnajov. V tejto sezóne sa neodohrá ani liga, ani spoločné turnaje s českými hráčmi (Federal cup a SK-CZ Masters). Na jeseň sa po odohratí všetkých turnajov uskutoční kvalifikácia na MSR 2021 a následne samotné MSR 2021. Po aktualizácii rebríčka po MSR 2021 sa určí nominácia na majstrovstvá Európy 2022.

Slovenský biliardový zväz sa stal súčasťou Slovenskej antidopingovej agentúry (SADA) a samozrejme súčasťou aj tej svetovej (WADA). Po návrhu VV bol EPBF schválený ako zástupca Martin Tomša.

Prajem Vám do novej sezóny veľa úspechov a krásne zážitky pri snookrových stoloch a zároveň prosím všetkých hráčov o dodržiavanie všetkých aktuálnych protipandemických opatrení v čase konania sa zápasov. Ďakujem!

Za Výkonný výbor člen výkonného výboru pre snooker Adrián Oriňák

Späť